Wordpress

ChoKaChoKa, waar elke bonbon zo uniek is als het personeel

Bij ChoKaChoKa houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu, zo is al onze chocolade fairtrade, wassen wij af met de hand en krijg je de bon in de mail in plaats van uitgeprint.Wij hebben zo weinig mogelijk plastic verpakkingen in de winkel en je mag gerust je eigen verpakking mee nemen als je bij ons chocolade komt halen!
Wist je dat de Azteken chocolade vroeger als betaalmiddel gebruikte? De Azteken geloofden dat chocola voedsel van de goden was. Warme chocolademelk was voor hen een heilige drank en cacaobonen waren voor hen een magisch middel. Cacaobonen werden om die reden zelfs gebruikt als betaalmiddel. Een bijzondere vorm van geld dus.

Chocolade workshops

Bij ChoKaChoKa

Al vanaf €17,50

Of bel: 06 83539627

De lekkerste workshops!
Zin om een keer iets anders te doen met vriendinnen of familie? Misschien wel met je collega’s? Wij geven allerlei verschillende workshops met chocolade, de een nog lekkerder dan de andere. De workshops worden bij ons op de locatie in Arnhem gegeven op dinsdag t/m zaterdag en kosten tussen de 17,50 en 30 euro per persoon.
Video afspelen
Tijdens deze workshop gaan we schilderen met chocolade op een canvas doek. Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden of gewoon uit je hoofd schilderen. dit werkstuk is achteraf niet eetbaar. Maar als je hem niet boven de verwarming hangt heb je wel nog jaren een aandenken ! En tijdens de workshop valt er natuurlijk genoeg te snoepen.

Duur:
2 uur

Min. personen: 6

€ 17,50
per persoon

Video afspelen
Tijdens deze workshop ga je een persoonlijke foto opspuiten met chocolade. Denk aan een trouwfoto, een baby foto, een foto van het nieuwe huis of de schoolfoto van de kinderen. Doordat je de foto overtrekt zie je het resultaat pas als je hem omdraait. Daarom blijft deze workshop tot het einde spannen!

Duur:
2 uur

Min. personen: 6

€ 17,50
per persoon

Video afspelen
In deze 4 uur durende workshop leer je zelf bonbons maken op een manier die je thuis gewoon kan herhalen. We beginnen met het maken van de vulling. Als die opstijft is er tijd voor een korte pauze onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna ga je de bonbons rollen en versieren. Zo heb je niet alleen alle controle over de smaak maar ook over de uiterlijk van de bonbons! Aan het einde van de workshop krijg je alle bonbons, ongeveer 300 gram mee naar huis.

Duur:
4 uur

Min. personen: 6

€ 35,-
per persoon