Bij ChoKaChoKa houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu, zo is al onze chocolade fairtrade, wassen wij af met de hand en krijg je de bon in de mail in plaats van uitgeprint.Wij hebben zo weinig mogelijk plastic verpakkingen in de winkel en je mag gerust je eigen verpakking mee nemen als je bij ons chocolade komt halen!
Wist je dat de Azteken chocolade vroeger als betaalmiddel gebruikte?
De Azteken geloofden dat chocola voedsel van de goden was. Warme chocolademelk was
voor hen een heilige drank en cacaobonen waren voor hen een magisch middel.
Cacaobonen werden om die reden zelfs gebruikt als betaalmiddel. Een bijzondere vorm van
geld dus.
De lekkerste workshops!
Zin om een keer iets anders te doen met vriendinnen of familie? Misschien wel met je collega’s? Wij geven allerlei verschillende workshops met chocolade, de een nog lekkerder dan de andere. De workshops worden bij ons op de locatie in Arnhem gegeven op dinsdag t/m zaterdag en kosten tussen de 17,50 en 30 euro per persoon.
- Workshop portretten maken
- workshop schilderen met chocolade
- Workshop bonbons maken
Video afspelen
Tijdens deze workshop gaan we schilderen met chocolade op een canvas doek. Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden of gewoon uit je hoofd schilderen. dit werkstuk is achteraf niet eetbaar. Maar als je hem niet boven de verwarming hangt heb je wel nog jaren een aandenken ! En tijdens de workshop valt er natuurlijk genoeg te snoepen.
Duur:
2 uur
Min. personen: 6
€ 17,50
per persoon
Video afspelen
Tijdens deze workshop ga je een persoonlijke foto opspuiten met chocolade. Denk aan een trouwfoto, een baby foto, een foto van het nieuwe huis of de schoolfoto van de kinderen. Doordat je de foto overtrekt zie je het resultaat pas als je hem omdraait. Daarom blijft deze workshop tot het einde spannen!
Duur:
2 uur
Min. personen: 6
€ 17,50
per persoon
Video afspelen
In deze 4 uur durende workshop leer je zelf bonbons maken op een manier die je thuis gewoon kan herhalen. We beginnen met het maken van de vulling. Als die opstijft is er tijd voor een korte pauze onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna ga je de bonbons rollen en versieren. Zo heb je niet alleen alle controle over de smaak maar ook over de uiterlijk van de bonbons! Aan het einde van de workshop krijg je alle bonbons, ongeveer 300 gram mee naar huis.