Wil jij een dagje met vriendinnen of familie lekker relaxen en je laten verwennen met bakken chocolade? Dan zit je bij ons aan het goede adres. De snoep dagjes kunnen zowel op onze locatie in Arnhem als op locatie worden georganiseerd. Als wij de lekkernijen komen brengen wordt er een reiskosten berekend. Hoeveel dat is, hangt af van de afstand.

 

High chocolate

High Chocolate 17,50 p.p tijdsduur 2 uur

De High Chocolate is een variant op de high tea voor echte chocolade liefhebbers. Wij beginnen met een hartige gang vol broodjes gevolgd door een gang met allerlei zoete lekkernijen. In elk gerechtje zit wel iets van chocolade verwerkt. Dit alles wordt natuurlijk geserveerd met thee ( onder andere ook een chocolade variant) en natuurlijk chocomelk. Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van onze High Chocolate indien u hiervoor gereserveerd heeft. Reserveren van een High Chocolate kan al vanaf 2 personen.

Chocolade proeverij 7,50 p.p Tijdsduur 1 uur

Maak kennis met het ambachtelijk vakmanschap van chocolade atelier ChoKaChoKa. Tijdens deze proeverij wordt u geheel in de watten gelegd en komt u eindelijk eens te weten hoe cacao wordt omgetoverd tot een overheerlijk eindproduct.

u proeft verschillende handgemaakte producten zoals bonbons, fudge en chocolade repen met een verrassing. Al dat lekkers wordt geserveerd met thee en koffie. Maar tegen een meerprijs van 2,50 p.p kan er ook passende wijnen bij de chocolade geschonken worden. Als je na afloop geen afscheid kan nemen van al dat lekkers is er nog de mogelijkheid om iets lekkers te kopen voor thuis.

Mocht u nog geen genoeg krijgen van al die chocolade kan er voor 5,00 euro ook nog een chocolade fontein gehuurd worden, met chocolade naar keuze en natuurlijk de benodigde lekkers om er in te dippen. Meerdere fonteinen zijn mogelijk.