Wordpress

ChoKaChoKa, waar elke bonbon zo uniek is als het personeel

Waarom kies je voor ChoKaChoKa?

Alle chocolade wordt met de hand gemaakt, en dat zie je ! Want geen enkele bonbon is het zelfde. De een is bijvoorbeeld net iets groter dan de ander. Onze medewerkers zijn vaak creatief dus laten wij ze graag meedenken, Je kan dus ook geregeld nieuwe smaken tegen komen! Momenteel zijn er al meer dan 20 smaken bonbons

Bij ChoKaChoKa houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu, zo is al onze chocolade fairtrade, wassen wij af met de hand. Krijg je de bon in de mail in plaats van uitgeprint. Wij hebben zo weinig mogelijk plastic verpakkingen in de winkel en je mag gerust je eigen verpakking mee nemen als je bij ons chocolade komt halen!

 

Bij ChoKaChoKa maken wij elke bonbon en stukje fudge zelf. Daarom hebben wij controle over het hele proces. Wij kiezen er dan ook voor om bij het maken van de chocolade lekkernijen geen extra suiker toe te voegen. Tijdens het verwerkingsproces van cacao boon naar chocolade wordt immers al genoeg suiker verwerkt. Daardoor hebben onze fudge en bonbons een volle chocolade smaak waar je de ingrediënten op zijn best in proeft.

Doordat wij alles met de hand maken kunnen wij elke lekkernij precies zo maken als jij wilt. Wil jij graag iets bestellen voor de pasgeboren baby maar dan wel met naam of geboorte datum. Of wil jij iets laten maken voor iemand die echt iets speciaals verdiend? Geef jouw wensen door en wij bekijken samen de mogelijkheden!

De Bonbons worden verzonden in een daarvoor geschikte bonbondoos zodat deze gewoon door de brievenbus passen. Thuisblijven om op je bonbons te wachten in dus niet meer nodig en de verzendkosten zijn ook meteen een stuk lager! In dit doosje kunnen de bonbons niet verschuiven waardoor ze niet beschadigen. Mochten de bonbons onverhoopt toch beschadigd zijn horen wij het graag.