I.v.M Corona geopend op dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 tot 15:00
ChoKaChoKa Waar elke bonbon zo uniek is als het personeel

Earl grey bonbons

10,50

Iedereen weet natuurlijk wat bonbons zijn. Deze kleine chocolaatjes zijn er in allerlei vormen, kleuren en smaken. Alle bonbons van ChoKa ChoKa worden met de hand gemaakt zonder toegevoegde suiker. In een doosje bonbons zitten 16 stuks en de bonbons wegen totaal minstens 375 gram. Elke bestelling wordt vers gemaakt zodat de bonbons bij u op zijn lekkerst aankomen.

De earl grey bonbons zijn gemaakt van chocolade room met een combinatie van melk en pure chocolade. De smaak is daardoor net zo vol als pure chocolade maar minder bitter. De chocolade room wordt onder andere gemaakt van slagroom waarin de earl grey thee een paar uur in is getrokken. De bonbons worden versierd met half cacao poeder half poeder suiker. Wat de lichte kleur geeft en weer de smaak tussen pure en melk chocolade benadrukt.

De Bonbons worden verzonden in een daarvoor geschikte bonbondoos zodat deze gewoon door de brievenbus passen. Thuisblijven om op je bonbons te wachten in dus niet meer nodig en de verzendkosten zijn ook meteen een stuk lager! In dit doosje kunnen de bonbons niet verschuiven waardoor ze niet beschadigen. Mochten de bonbons onverhoopt toch beschadigd zijn hoor ik het graag.

De bonbons zijn twee weken houdbaar maar hier thuis halen ze dat nooit.

Deze listing is voor een doosje met 16 Earl grey thee bonbons van minstens 375 gram.