Pure chocolade rode wijn bonbons

Pure chocolade rode wijn bonbons

12,50

Iedereen weet natuurlijk wat bonbons zijn. Deze kleine chocolaatjes zijn er in allerlei vormen, kleuren en smaken. Alle bonbons van ChoKaChoKa worden met de hand gemaakt zonder toegevoegde suiker. In een doosje bonbons zitten 16 stuks en de bonbons wegen totaal minstens 375 gram. Elke bestelling wordt vers gemaakt zodat de bonbons bij u op zijn lekkerst aankomen.

De pure chocolade rode wijn bonbons hebben een zachte vulling van pure chocolade ganache gevuld met rode wijn. Bedekt met een knapperig laagje pure chocolade en versierd met rood gekleurde witte chocolade druppels. De bonbons worden in hartjes vorm gegoten. En zijn daarom extra geschikt voor Valentijnsdag.

De Bonbons worden verzonden in een daarvoor geschikte bonbondoos zodat deze gewoon door de brievenbus passen. Thuisblijven om op je bonbons te wachten in dus niet meer nodig en de verzendkosten zijn ook meteen een stuk lager! In dit doosje kunnen de bonbons niet verschuiven waardoor ze niet beschadigen. Mochten de bonbons onverhoopt toch beschadigd zijn hoor ik het graag.

De bonbons zijn twee weken houdbaar maar hier halen ze dat nooit.

Share Product:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pure chocolade rode wijn bonbons”